Terug naar het overzicht

Als ambitieus bedrijf die gaat voor kwalitatieve beveiligingsoplossingen en een top dienstverlening wensten we de slagkracht van onze binnendienst en het sales-team in kaart te brengen en waar nodig te optimaliseren.

Hiervoor kwamen uit bij OBS Consult.

Olivier Beyls van OBS Consult wist ons te overtuigen met zijn aanpak.

Hij bracht vooreerst de commerciële- en communicatieve competenties van elke binnendienst- en salesmedewerker in kaart.

Vervolgens werden er op basis van de testresultaten groepsopleidingen gegeven aan de mensen van de binnendienst en aan het sales-team, alsook werd er opleiding gegeven aan onze eigen installateurs.

Want iedere schakel is belangrijk in het sales-verhaal, van aanname tot oplevering van de werken (+ jaarlijks onderhoud).

Olivier zijn opleidingen waren dan ook “spontaan” en leerrijk.

We hebben er met zijn allen veel van opgestoken, binnen iedere schakel van het bedrijf!

Persoonlijk, zegt zaakvoerder Steve, vond ik de opleiding over de verschillende karaktertypes die men ontmoet heel leerrijk. Vooral hoe men met elk karaktertype optimaal kan omgaan is een absolute meerwaarde in onze dagdagelijkse activiteit van beveiliging, die een zeer persoonlijke en delicate materie is, waar vertrouwen primeert.

Alle items werden ons zeer goed toegelicht zodat we alle opgedane kennis ook goed in onze dagdagelijkse praktijk kunnen (blijven) toepassen, met goeie resultaten als gevolg!

Dankjewel Olivier!

Website Blackdog: https://www.blackdog.be/.

Terug naar het overzicht