Teambuilding

Onze commerciële opleidingen, trainingen en begeleidingen zorgen ervoor dat men als verkoper iedere commerciële kans optimaal verzilvert in een effectieve verkoop. Dat is één van de kerntaken van OBS Consult.

Echter, naast het volgen van opleidingen, trainingen en begeleidingen is het minstens even belangrijk dat men zich als verkoper goed in zijn of haar vel voelt. Immers, als de mind-set niet (meer) goed zit bij de verkoper, dan werkt zijn of haar (sales)balpen niet (meer) en volgt er geen (goeie) verkoop (meer)...

Daarom bieden we met OBS Consult Sales-Boostende maatwerk-teambuildings aan.

We spreken overmaatwerk in de letterlijke zin van het woord: op maat van uw bedrijf, uw medewerker(s) en op basis van uw en hun voorkeuren.

Met uw eigen insteek en doelstellingen stellen we een programma samen voor één of meerdere dagen, dat zowel kennis verrijkend (qua opleidingen/trainingen, zie de lijst), motiverend (gericht op beter samenwerken), cultureel (kunst, muziek, historisch), culinair (wijn proeven, restaurantbezoek,…) als sportief (wandelen, fietsen, lopen, mountainbiken, paardrijden, voetballen, ...) kan zijn.

De activiteiten die we aanbieden zijn dan ook nooit een doel op zich, noch een “spel” om het “spel”. Ze bevatten, op een ontspannen en amusante manier, altijd een “dubbele bodem”, een absolute meerwaarde die elke deelnemer, vanuit een positieve beleving en herinnering, terug zal meenemen naar de werkvloer.

Het doel is steeds even tot zichzelf te komen en zo zichzelf, en ook de collega’s anders en beter te leren kennen en op die manier als één team (nog) sterker voor de dag te komen en dus nog performanter en optimaler te functioneren.

Onze teambuildings hebben bijgevolg een detoxing” (even weg uit de routine), energizing en sales-boosting effect.

Onze uitvalsbasis en startpunt van de door ons aangeboden teambuildings is Huis Octaaf.

Huis Octaaf ligt verheven boven het prachtige landschap van het Heuvelland in de Westhoek, met een vergezicht tot in Oostende in het noorden en tot in Arras (F) in het zuiden. In een oase van groen komt men in Huis Octaaf niet alleen tot rust. U krijgt er inspiratie en doet er nieuwe inzichten op.

Vanuit Huis Octaaf hebben we “1001” mogelijkheden om van uw teambuilding een meer dan geslaagd maatwerk-event te maken dat zal blijven “nawerken”!

Zie alvast onze lijst met mogelijkheden van waaruit we maatwerkgericht uw teambuilding samenstellen.

Huis Octaaf werd in het jaar 1950 door grootvader Octave van de CEO van OBS Consult aangekocht. Het huis ademt niet alleen de architectuur uit van de fifties, het werd recent ook volledig gerenoveerd en heringericht alsof we terug anno 1950 zijn. Uiteraard werd de woning voorzien van alle moderne comfort qua isolatie, verwarming, airco, sanitair, slaapcomfort, mediastreaming...

De woning straalt met verve het positivisme uit van na WO II, het tijdperk van nieuwe uitvindingen, nieuwe mogelijkheden en dus de enorme ‘joie de vivre’ van die tijd, in een bloeiend economisch klimaat en tijdperk.

Workshops & afzonderingslocatie

Naast een positieve en energieke mind-set bij u en uw salesteam is het belangrijk een salesplan te hebben als bestuurder van uw bedrijf, alsook een plan van aanpak om uw verkopers te stimuleren en te motiveren.

Daarom bieden wij ook workshops aan die het smeden van salesplannen en succesvol coachenvan uw salesteam in goeie banen leiden.

Hiervoor gebruiken we tevens onze inspirerende afzonderingslocatieHuis Octaaf, waarbij u als bestuurder/bedrijfsleider ongestoord nieuwe beleidsvisies of ideeën kan vormen en lanceren, samen met uw collega-bestuurders en/of management- of beleidsteam.

Locatie voor bedrijfspresentaties.

Huis Octaaf is ook de ideale locatie om uw klanten uit te nodigen voor een bedrijfspresentatie, voorzien van de nodige catering, die kan aangevuld worden met diverse culinaire, culturele, historische en/of sportieve activiteiten.

Commerciële opleidingen & trainingen

Huis Octaaf is eveneens de perfecte locatie om Commerciële opleidingen en Commerciële trainingen (zie lijst) van OBS Consult te organiseren voor uw medewerkers, in een origineel en inspirerend kader, weg van de werkvloer.

Uiteraard wordt hier de nodige catering voorzien en kan dit aangevuld worden met diverse culinaire, culturele, historische en/of sportieve activiteiten.