Uiteraard niet aan de kleur van zijn veren, of net wel? Het antwoord zit hem in zijn figuurlijke verenkleuren, namelijk in zijn of haar karakterkleurencombinatie, de 6 commerciële skills van deze persoon en eveneens zijn of haar communicatiestijl, allemaal perfect in kaart te brengen en misschien best VOOR u deze kandidaat aanneemt in uw bedrijf.

> Testimonial Nik van Argenta

Nik Messely, kantoorhouder Argenta Izegem en Lendelede vertelt over zijn ervaring van de sales-skills measuring-test.

"Ik vond de sales-skills measuring-test zeer nuttig omdat we hiermee een helder inzicht kregen in het concrete karakterprofiel en de 6 commerciële skills, die nodig zijn om goed te kunnen adviseren en verkopen. Zo zagen we meteen ook de sterkte- en groeipunten bij die verschillende skills.

Ook de grafische weergave van de individuele communicatiestijl had een enorme meerwaarde.

Vanuit deze zeer waarheidsgetrouw weergegeven grafiek (die klopte met ons aanvoelen, maar nu wetenschappelijk werd onderbouwd) zagen we de individuele communicatie stijl, met zijn bijhorende sterkte- en groeipunten.

Via de daaropvolgende opleiding van Olivier konden we de sterktepunten verder optimaliseren en de groeipunten uitvlakken.

De sales-skills measuring-test kan u ook heel goed helpen als baken en kompas bij uw beslissing om iemand al dan niet in dienst te nemen.

Deze test is iets dat men eigenlijk altijd zou moeten doen wanneer men overweegt iemand in dienst te nemen!

Het is een absolute aanrader, omdat je een helder, exact en objectief beeld krijgt van uw kandidaat, met de weergave van welke en in welke mate, de commerciële en communicatieve competenties bij deze persoon aanwezig zijn."