Succesvol netwerken

Met deze opleiding worden u technieken bijgebracht over hoe u (nog) efficiënter kunt netwerken, zodat ieder netwerkmoment een tastbaar(der), effectief resultaat kan opleveren, namelijk: een concrete afspraak met uw prospect, om vervolgens op dat moment uw volledig verkoopverhaal te kunnen doen.

bel mij 0474 04 84 00

Overtuigend presenteren voor publiek 

De impact van een presentatie wordt slechts voor 7% bepaald door de inhoud ervan, voor 38% door de stem en voor 55% door het visuele. Overtuigend presenteren is dus veel meer dan louter “een tekst brengen”.

Tijdens deze opleiding wordt ruim aandacht besteed aan alle aspecten die van u een topspreker maken. Er wordt uiteraard ook intensief praktisch geoefend.

maak een afspraak

Hoe u succesvol profileren op een beursstand 

  • Wat trekt potentiële klanten naar een stand en wat stoot ze af?
  • Wat onderscheidt uw stand, in positieve zin, ten opzichte van die van uw concurrent?
  • Hoe een gesprek aangaan met de potentiële klant, zonder te pushen?

Deze vragen met antwoorden maken deel uit van een alomvattende opleiding, die naast de theorie ook casussen behandelt.

maak een afspraak

Omgaan met de klant aan de telefoon & telefoonprospectie

Deze opleiding behandelt vooreerst de algemene telefoonetiquette waarbij we de do’s and the don’ts tijdens het bellen met klanten behandelen.

De diverse tips and tricks die hierbij horen, zullen u helpen professioneel en klantvriendelijk over te komen bij de klant.

Vervolgens kan men met deze opleiding ook het optimaal telefonisch prospecteren behandelen, met als doel uw telefoonprospectie naar concrete resultaten te doen leiden.

Er wordt hier ook ruimschoots stilgestaan bij alle mogelijke bezwaren die men bij telefonische prospectie kan krijgen en hoe men deze wegwerkt. Deze opleiding omvat theorie en praktijkoefeningen.

maak een afspraak