Persoonlijke coaching

Tijdens deze individuele begeleiding besteden we bijzonder veel aandacht aan de positieve ingesteldheid van uw sales-medewerker(s) met als doel zijn, haar of hun talenten, optimaal te benutten. Uiteraard wordt ook intens gewerkt aan de progressiepunten van uw medewerker(s). De progressies worden tijdens de ganse coachingperiode (in samenspraak met u) nauwkeurig opgevolgd, immers, meten is weten!

Het doel van deze persoonlijke coaching is dat uw medewerker(s) met de nodige dosis zelfvertrouwen, optimaal de commcerciële principes kunnen toepassen, met mooie sales resultaten als gevolg.

Commerciële skillstest

Een extra tool hierbij is de door onszelf ontwikkelde commerciële skills test, die van uw medewerker(s) een helder en exact beeld zal geven van zijn of haar commerciële sterkte- en groeipunten. Op basis hiervan wordt er, gericht op deze punten, gecoached, met als doel de sterkte punten verder te optimaliseren en de groeipunten aan te pakken.

Mystery shopping

Ook kan een mystery-shopping georganiseerd worden om eveneens efficiënt en duidelijk, de sterkte- en groeipunten van uw medewerker(s) naar voor te brengen, met als doel tijdens de daaropvolgende persoonlijke coaching ook deze punten te behandelen en te optimaliseren.

Persoonlijke coaching