testimonials

Testimonials

Dovy Keukens

Het streven naar perfectie en topkwaliteit vonden we terug bij OBS Consult. Onze medewerkers werden dan ook heel goed opgeleid en gecoached door Olivier Beyls van OBS Consult. Dit met zeer positieve gevolgen als resultaat. Een aanrader!

Arcelor Mittal

We kregen van Olivier Beyls van OBS Consult, commerciële ondersteuning, as strong as our steel!

Argenta

Sedert een aantal jaren geeft OBS Consult op regelmatige basis commerciële opleidingen in verschillende Argenta filialen (kantoorhouders + medewerkers). Dit telkens met zeer goeie resultaten. Het is dan ook een zeer constructieve en vruchtbare samenwerking, die nog verder aan het groeien is.

CVBA Belfius Regio Oostende-Knokke

De opleidingen van OBS Consult zijn zeer praktijkgericht, de praktische tips die we kregen zijn dan ook instant bruikbaar, een aanrader”

Optiek Dumont

Het werkte zo aanstekelijk, bij ons allemaal, dat we het direct zijn gaan toepassen! Met zeer positieve resultaten als gevolg! De opleidingen van OBS Consult zijn dan ook, naast energy boostend en instant bruikbaar, absoluut sales boostend!

Raadhuis

Door de begeleiding die wij mochten ervaren, kregen wij een nuttige ondersteuning en een opfrissing in de verkoopsaanpak. Met een pittig tintje worden we alerter gemaakt om de verkoop op een efficiëntere manier aan te pakken. Practisch en doelgericht groeien we in een verkoopstructuur die een houvast moet zijn naar een betere score. Geen tegenargument blijft onopgelost, Toppi.

Schellaert

Bij Schellaert helpen we de eindklant zijn ultieme Interieur droom te verwezenlijken.
Vanuit een goede productkennis is het belangrijk, om via de aangeleerde technieken van Olivier, de wensen en behoeften bij de klant te detecteren en hem in zijn keuze te begeleiden en uiteindelijk een verkoop te realiseren.

Een verkoop begeleiding waarbij zowel de firma als de klant zich goed bij voelt, dit is de essentie !

Dit vonden we dan ook terug in de opleidingen van Olivier Beyls van OBS Consult. Een aanrader!
 

Corona

Dhr. Olivier Beyls heeft zijn opdracht bij ons op een perfecte manier uitgevoerd. De 4 afdelingen hadden een andere commerciële benadering nodig. Hij heeft een goeie analyse gemaakt van de profielen en van de noden van ons allemaal en hij heeft op die manier een opleiding aangereikt die aangepast was aan de verschillende taken die iedereen bij ons heeft.

Verschaeve Crelan

We kwamen in contact met Olivier Beyls van OBS Consult die ons gedurende enkele namiddagen onderdompelde in meest actuele trends in marketing, sales en klantenbenadering in klaar en duidelijke taal met diverse tips & tricks. Het was zeer aangenaam werken met Olivier, zeker een aanrader !

JUMIK Web & Software

Wij laten ons al enkele jaren ondersteunen door OBS Consult, onder de vorm van 1 tot 2 opleidingen per jaar. Het grote voordeel is dat de opleidingen en trainingen volledig op maat van ons bedrijf gezet worden, waardoor de investering voor ons maximaal rendeert.

Onze sales aanpak is in de loop der jaren verregaand geprofessionaliseerd, en de begeleiding door OBS Consult heeft daar een serieuze steen aan bijgedragen. Bovendien hebben wij aan Olivier een waardevol klankbord.
 

WSB Finishing Equipment

Een tweetal jaren geleden zijn wij een samenwerking gestart met Olivier Beyls van OBS Consult. Olivier overtuigde tijdens een sales meeting ons commercieel team dat hij hen beter kan maken. De opleidingen van Olivier Beyls hebben in twee jaar geleid tot een omzetstijging van 30%! Dit is mede te danken aan de aanpak van Olivier! OBS Consult, een aanrader!

Ekkow

Omdat fotograferen vooral rond creatie & techniciteit draait is het noodzakelijk om ook de zakelijke kant in het oog te houden. Tijdens mijn op maat gemaakte sales opleiding heeft Olivier/OBS consult mij onmiddellijk bruikbare tools aangeboden. Deze tools zullen me ongetwijfeld helpen om nieuwe klanten te bereiken en nieuwe deals te sluiten. Deze opleiding niet volgen = kansen laten liggen. 

Bedankt Olivier!  

Casteelken

De opleiding was zeer praktijkgericht, met concrete casussen, absoluut een aanrader!

Fullwood Packo

De opleiding was zeer gericht en doeltreffend!