Corona

Corona nv is een bedrijf met veel verschillende facetten: een groot- en kleinhandel in elektrische installatiematerialen en verlichting, een afdeling elektrische huishoudtoestellen en een afdeling porselein, glas en kookartikelen. Het is een familiebedrijf in de echte zin van het woord, we werken met 5 familieleden in het bedrijf aangevuld met 9 medewerkers.

Dhr. Olivier Beyls heeft zijn opdracht bij ons op een perfecte manier uitgevoerd. De 4 afdelingen hadden een andere commerciële benadering nodig. Hij heeft een goeie analyse gemaakt van de profielen en van de noden van ons allemaal en hij heeft op die manier een opleiding aangereikt die aangepast was aan de verschillende taken die iedereen bij ons heeft.

De nabespreking enkele weken later vond ik een positief punt omdat je op die manier de praktijkervaring kan toetsen aan de opleiding. Voor de cursus had ik bijna 20 jaar ervaring in verkoop van verlichtingsarmaturen maar Olivier heeft mij persoonlijk elementen aangebracht die ik sindsdien dagelijks op een succesvolle manier gebruik en die een positief effect hebben op onze omzet.

Corona
Gouden Handstraat 17
8000 Brugge
Tel.: 050 334654
Fax: 050 334626
Bekijk de website van Corona

Wenst u meer info?

Heeft u vragen over onze manier van werken bij deze referentie? Wenst u graag wat meer info over 
een praktijkgerichte salesopleiding of een praktijkgerichte salestraining? 

Neem volledig vrijblijvend contact op met Olivier Beyls