Argenta

Sedert een aantal jaren geeft OBS Consult op regelmatige basis commerciële opleidingen in verschillende Argenta filialen (kantoorhouders + medewerkers). Dit telkens met zeer goeie resultaten, zoals u hieronder zult kunnen lezen in de getuigenissen van de kantoorhouders.
Het is dan ook een zeer constructieve en vruchtbare samenwerking, die nog verder aan het groeien is.

Kantoren Argenta

 

Argenta Brugge

Naast de verfraaiing van ons Argenta-kantoor was het eveneens tijd om onze commerciële kennis op te frissen.

Zaakvoerder Frans Vandaele vertelt:
Voor mij persoonlijk was de opleiding van OBS Consult, gegeven door Olivier Beyls, een welgekomen herbronning. Van verscheidene zaken had ik al weet maar deze waren soms wat op de achtergrond geraakt. Door deze opleiding werd alles eens herhaald en op een rijtje gezet als een geheel, zodanig dat ik nu weer beschik over een eengemaakte, parate commerciële kennis. Daarnaast kreeg ik een aantal tips die bruikbaar zijn zowel in ons dagelijks bankieren als bij gerichte commerciële acties.

Voor Marleen, mijn echtgenote en vooral actief in het commerciële gebeuren van Argenta Sint-Michiels, was de cursus eerder een hart onder de riem en een bevestiging dat de door haar gevolgde weg de goede blijkt te zijn. Door een aantal commerciële accenten te leggen via de cursus kon dit aspect van het kantoor nog verder worden geoptimaliseerd.

Voor Arne Vandaele, onze zoon die recent ons team vervoegde, was deze materie een grondige onderdompeling in het volledige commerciële proces. Deze kennis past hij nu samen met zijn technische kennis succesvol toe in het dagelijks bankieren.

Voor Corin Beernaert, bediende in het kantoor en tevens commercieel actief met klanten, zowel aan de balie als telefonisch, was deze opleiding nuttig omwille van een aantal meerwaardepunten die Corin nu gebruikt in haar dagelijkse communicatie met de klanten, zowel in het kantoor als telefonisch.

Kortom, de opleiding was een nuttige investering. Altijd vertrekkend van de belangen van de klant, werd bij iedereen de commerciële zin aangescherpt.

Zo staan wij, met ons kantoor in een nieuw kleedje en met een gezonde gedrevenheid, steeds tot dienst van de klant!

Bekijk de website van Argenta Brugge

Terug naar boven

 

Argenta Middelkerke

“Mooie logische uiteenzetting die zowel opfrist als vernieuwt.
Zonder overbodige toeters en bellen; zoals het hoort. Een verrijking die zéker aan te bevelen is.”

Bekijk de website van Argenta Middelkerke

Terug naar boven

 

Argenta Knokke-Heist

Wat ik het interessantst vond aan de opleiding van Olivier was de persoonlijke begeleiding tijdens en na de opleiding. Vaak bij een commerciële training wordt men 1 dag ondergedompeld in een commercieel bad. De praktische toepassing moet je dan zelf uitvoeren zonder sturing of correctie; Bij OBS Consult worden achteraf een aantal praktische sessies georganiseerd en kan men via telefoon of mail steeds advies vragen. na het volgen van de trainingen zijn wij updatesessies blijven organiseren met OBS Consult waarin praktisch werd geoefend. Voor ons had en heeft dit heel veel meerwaarde.

Terug naar boven

 

Argenta Konterdam

Daar wij een financiële instelling zijn, gebaseerd op vertrouwen en service, waren wij opzoek naar hoe wij die 2 waarden, waar ons kantoor op steunt nog kunnen verbeteren. 

Na veel rondvragen kwamen wij uit bij OBS Consult. 

Eenmaal contact opgenomen met de zaakvoerder, dhr Olivier Beyls kwam alles in een stroomversnelling. Gedreven opleidingen, zowel theoretisch als praktisch, rollenspelen, schetsen van dagdagelijkse situatieproblemen. Alles kwam aan bod. Door die direct, gerichte aanpak hebben wij onszelf en ons kantoor naar een hoger professioneel level kunnen brengen. Met onze dank aan Olivier Beyls.

Terug naar boven

 

Argenta Kortenmark

Verwacht u niet aan de traditionele opleiding, waarbij alles reeds voorgekauwd werd. 

Nee, op maat gesneden, goed voorbereid en volledig naar de noden van het kantoor, brengt Olivier een inspirerende, interactieve opleiding, one to one. Inspelend op de kwaliteiten van de betrokken medewerker, wordt de nadruk gelegd daar waar het noodzakelijk is, met direct resultaat tot gevolg. 

De nazorg wordt hierbij niet vergeten en is een essentieel onderdeel van de opleiding. Een aanrader voor al wie overtuigd is van een klantvriendelijke, commerciële aanpak !

Mati Zakenkantoor bvba Handzamestraat 30B, 8610 Kortemark
Tel 051 56 71 76
Fsma 112095 cA-cB

Terug naar boven 

 

Argenta Lendelede - Stasegem

De opleidingen worden zeer enthousiast gebracht, de resultaten zijn op korte termijn merkbaar.
De tips en tricks die meegegeven worden zorgen voor concrete snelle resultaten.

De trainingen zijn goed opgebouwd en zeer praktisch gericht. Alle medewerkers scoren sedert de opleidingen van OBS Consult nog beter en dit op alle vlak. De cursus betaalt zichzelf terug.

Voor onze kantoren worden alle opleidingen regelmatig geupdated, ik beveel dan ook zeer graag OBS Consult aan.

Terug naar boven

 

Argenta Waregem-Centrum, Delva J. bvba

Na een eerste kennismaking keken we met z’n allen vol verwachting uit naar “het verhaal” dat ons zou gebracht worden.
En … aan onze verwachtingen werd dan ook ruimschoots voldaan : een begeesterend spreker, ad rem en met kennis ter zake.
Vol goede moed de “tips & tricks” meegenomen de komende weken … met resultaat !

Ook de prima opvolging achteraf viel in de smaak. 

Kortom : EEN MUST !!

Argenta Waregem-Centrum, Delva J. bvba | Holstraat 35 -8790 Waregem

Tel 056 60 27 64 - Fax 056 61 38 69
Email: johan.delva@argenta.be
www.waregem-centrum.argenta.be

Terug naar boven

 

Wenst u meer info?

Heeft u vragen over onze manier van werken bij deze referentie? Wenst u graag wat meer info over 
een praktijkgerichte salesopleiding of een praktijkgerichte salestraining? 

Neem volledig vrijblijvend contact op met Olivier Beyls